ΕΡΜΟΥ 73, Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αγίας Σοφίας

Αισθητική οδοντιατρική

Στην Αισθητική Οδοντιατρική ανήκουν οδοντιατρικές εργασίες που εκτός από την λειτουργική απόδοση, παρέχουν σε πολύ υψηλό βαθμό αισθητική απόδοση.

Βελτιώνουν δηλαδή την εμφάνιση των δοντιών, με αλλαγή στην πράξη, του σχήματος, του χρώματος και γενικότερα της εικόνας τους.

Παλιά δυσχρωμικά σφραγίσματα, φθαρμένες παλιές προσθετικές κατασκευές, φθορές και στρεβλώσεις των δοντιών κάθε μορφής που δυσκολεύουν αισθητικά, διορθώνονται με αισθητικές εργασίες και δίνουν αξιοζήλευτη καινούργια όψη.

Για τις απαιτούμενες νέες εργασίες, χρησιμοποιούνται καινοτόμες τεχνικές αισθητικής απόδοσης, οι οποίες βελτιώνουν το αποτέλεσμα, την ποιότητα και την εικόνα του στόματος.

Τελευταίας τεχνολογίας υλικά σε στεφάνες και γέφυρες όπως, ζιρκόνιο, πορσελάνες E-max διπυριτικου λιθίου, ακόμα και κορυφαίας ποιότητας ακρυλικά, σχεδιασμένα με Selective Laser Sintering (SLS), CAD/CAM ή 3D printing σας δίνουν ενα τέλειο αποτέλεσμα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Η συνεχής συνεργασία μας με κορυφαία οδοντοτεχνικά εργαστήρια και studio οδοντικής τεχνολογίας σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το χαμόγελο που επιθυμείτε στις πιο προσιτές τιμές.

Στις εργασίες αυτές ανήκουν:

Στις λεπτές εργασίες που γίνονται στις αποκαταστάσεις αυτές, απαιτείται μεγάλη εμπειρία και ικανότητα του ιατρού που τις πραγματοποιεί. Ο εξειδικευμένος και καταρτισμένος ιατρός, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της οδοντιατρικής στον αισθητικό τομέα, μπορεί να σας προσφέρει το χαμόγελο που ο καθένας ονειρεύεται.

Στο ιατρείο μας, η εξειδίκευση και κατάρτιση στους τομείς της αισθητικής οδοντιατρικής, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε, μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση, με την αισθητική μεταβολή, κερδίζετε ένα νέο χαμόγελο ευτυχίας και αυτοπεποίθησης.
Το ιατρείο μας, εξασφαλίζει για όλες τις παρεχόμενες εργασίες και τιμές που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους!