Αισθητική οδοντιατρική

Στην Αισθητική Οδοντιατρική ανήκουν οδοντιατρικές εργασίες που εκτός από την λειτουργική απόδοση, παρέχουν σε πολύ υψηλό βαθμό αισθητική απόδοση!

Βελτιώνουν δηλαδή την εμφάνιση των δοντιών, με αλλαγή στην πράξη, του σχήματος, του χρώματος και γενικότερα της εικόνας τους.

Παλιά δυσχρωμικά σφραγίσματα, φθαρμένες παλιές προσθετικές κατασκευές, φθορές και στρεβλώσεις των δοντιών κάθε μορφής που δυσκολεύουν αισθητικά, διορθώνονται με αισθητικές εργασίες και δίνουν αξιοζήλευτη καινούργια όψη.

Για τις απαιτούμενες νέες εργασίες, χρησιμοποιούνται καινοτόμες τεχνικές αισθητικής απόδοσης, οι οποίες βελτιώνουν την εικόνα του στόματος...

Τέτοιες εργασίες είναι:

  • Σφραγίσματα ένθετα πορσελάνης (κατασκευασμένα από χυτή πορσελάνη, πλεονεκτούν γιατί έχοντας το χρώμα και την αίσθηση του φυσικού δοντιού, δεν ξεχωρίζουν καθόλου. Και με διάρκεια ζωής πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των κοινών σφραγισμάτων, δίνουν ένα αποτέλεσμα, που επιτρέπει πάντοτε το ελεύθερο χαμόγελο).
  • Στεφάνες και γέφυρες ολοκεραμικές (κατασκευασμένες από χυτή πορσελάνη χωρίς μεταλλικό σκελετό).
  • Στεφάνες και γέφυρες ζιρκονίου και πορσελάνης (ακόμη μια τεχνολογική καινοτομία για πολύ υψηλές απαιτήσεις αισθητικής και αντοχής).
  • Όψεις δοντιών πορσελάνης (κατασκευασμένες από χυτή πορσελάνη).
  • Όψεις δοντιών ακρυλικές (κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ρητίνη).
  • Λεύκανση δοντιών (ενός ή περισσότερων).

Στις λεπτές εργασίες που γίνονται στις αποκαταστάσεις αυτές, απαιτείται μεγάλη εμπειρία και ικανότητα του ιατρού που τις πραγματοποιεί. Ο εξειδικευμένος και καταρτισμένος ιατρός, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της οδοντιατρικής στον αισθητικό τομέα, μπορεί να σας προσφέρει το χαμόγελο που ο καθένας ονειρεύεται.

Στο ιατρείο μας, η εξειδίκευση και κατάρτιση στους τομείς της αισθητικής οδοντιατρικής, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε, μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση, με την αισθητική μεταβολή, κερδίζετε ένα νέο χαμόγελο ευτυχίας και αυτοπεποίθησης.
Το ιατρείο μας, εξασφαλίζει για όλες τις παρεχόμενες εργασίες, τιμές που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους!