Εμφυτεύματα Θεσσαλονίκη

Στην σύγχρονη οδοντιατρική πράξη, το πρόβλημα της απώλειας ενός ή περισσότερων ή και όλων των δοντιών, διορθώνεται:

  • Με λύσεις κλασικές

    Όπως γέφυρες και οδοντοστοιχίες

  • Με σύγχρονες τεχνικές

    Όπως τα εμφυτεύματα (implants, κοχλιακά εμφυτεύματα, εμφυτεύματα δοντιών, οδοντικά εμφυτεύματα, εμφυτεύσεις ή φυτευτά δόντια)

Τα οδοντικά εμφυτεύματα, είναι βίδες τιτανίου, που τοποθετούνται στο κόκαλο της γνάθου, αντικαθιστώντας τις ρίζες των χαμένων δοντιών. Επάνω σε αυτές θα τοποθετηθεί το δόντι από πορσελάνη το οποίο θα φαίνεται και θα λειτουργεί στο στόμα.

Χρησιμοποιούνται σε κάθε απώλεια (ενός ή περισσότερων δοντιών), όπου χωρίς να τροχίζονται τα διπλανά δόντια, αποκτά ξανά κάποιος το δόντι ή τα δόντια πού έχασε, επιστρέφοντας πρακτικά στην κατάσταση πού βρισκόταν πριν την απώλεια.

Χρησιμοποιούνται ακόμη κι αν έχουν χαθεί όλα τα δόντια, είτε για να στηρίξουν μόνιμες ακίνητες κατασκευές (γέφυρες), είτε για την στήριξη και συγκράτηση οδοντοστοιχιών.

Σε όλες τις περιπτώσεις και σε οποιαδήποτε ηλικία (μετά τα 18 χρόνια), αποτελούν την καλύτερη λύση, έχοντας εξαιρετική λειτουργικότητα και άψογη αισθητική (πολύ πιο αξιόπιστα και αποδοτικά από από ότι οι κλασικές λύσεις).

Διαλέγοντας λοιπόν τα εμφυτεύματα σαν λύση και με την επιλογή ενός εξειδικευμένου ιατρείου, με σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονη τεχνική υποδομή και υλικά υψηλών προδιαγραφών, έχει κάποιος την εγγύηση ότι το σωστό βήμα για την επιτυχημένη αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει έχει γίνει.