ΕΡΜΟΥ 73, Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αγίας Σοφίας

Εξαγωγή φρονιμίτη

Γρήγορη και ανώδυνη εξαγωγή!

Οι εξαγωγές φρονιμιτών είναι γνωστές για την δυσκολία τους στην εξαγωγή και την μετεγχειρητική αποθεραπεία. Με την χρόνια εμπειρία που διαθέτει η κλινική μας μπορεί να σας προσφέρει την λύση για μια ανώδυνη εξαγωγή φρονιμίτη. Έμπειροι χειρουργοί εξειδικευμένοι στον κλάδο της οδοντικής  χειρουργικής σας προσφέρουν την λύση στο προβλημά σας. Με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και όσο το δυνατόν πιο ατραυματική επέμβαση το πρήξιμο και ο πόνος μειώνονται στο ελάχιστο.

Οι σωφρονιστήρες ή φρονιμίτες είναι τα τελευταία μόνιμα δόντια που ανατέλλουν στην άνω και κάτω γνάθο, σε ηλικία περίπου 18-21 ετών.

Ως υπεράριθμα δόντια στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου, συνήθως δεν έχουν τον κατάλληλο χώρο να βγουν κανονικά στο οδοντικό τόξο.

Για το λόγο αυτό, άλλοτε ανατέλλουν με λοξή φορά ή εκτός θέσης και άλλοτε δεν ανατέλλουν μένοντας ημιέγκλειστοι ή έγκλειστοι.

Συναντώντας εμπόδια και μη έχοντας την δυνατότητα να εξελιχθεί η πορεία ανατολής τους φυσιολογικά:

Η μεταβολή αυτή, καταλήγοντας στην αντιαισθητική εικόνα των στραβών δοντιών και στην δυσλειτουργία της μάσησης, κάνει απαραίτητη την ορθοδοντική μετατόπιση (σιδεράκια).

Με την έγκαιρη διάγνωση και θεραπευτική παρέμβαση, απαλλασόμαστε από τις καταστάσεις αυτές.

Η ενδεδειγμένη θεραπεία στην περίπτωση αυτή, είναι η απλή ή χειρουργική εξαγωγή των φρονιμητών.

Η χειρουργική εξαγωγή απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και χειρισμούς από έμπειρο γιατρό.
Η ικανότητα του να τελειώσει την επέμβαση σε σύντομο χρόνο, με το μικρότερο κατά το δυνατόν τραύμα, δίνοντας και την σωστή φαρμακευτική αγωγή που θα απαιτηθεί για την περίπτωση, θα εξασφαλίσει μια πορεία μετά την εξαγωγή, χωρίς πόνο και οίδημα (πρήξιμο).

Το ιατρείο μας έχει μεγάλη πείρα και μακρόχρονη θητεία στον χειρουργικό τομέα, όχι μόνο στις παραπάνω διαδικασίες, αλλά και σε πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων στόματος.